Login firme   Inregistrare Firma
Cine suntem noi
                     Bine ati venit la cofetaria ANGELO!


 

                     Angelo este o marca inregistrata, care si-a facut aparitia pe piata romaneasca in anul 1992 prin SC VALS & CO ANGELO SRL, care detine o retea de magazine de desfacere in domeniul alimentar, productia in acest domeniu incepand din anul 1999.
                     PRO ANGELO - a doua firma din grup, a luat fiinta in anul 2006 si a preluat productia de panificatie si patiserie.
                     PICCOLO ANGELO - infiintata in 2007, este cea mai noua membra a grupului, si are ca obiect de activitate fabricarea produselor de cofetarie, gelaterie si prelucrarea fructelor.
                    Procesarea mierii de albine si a miezului de nuca reprezinta o innobilare a grupului de firme ANGELO, si dovedeste clar preocuparea noastra pentru fabricarea produselor naturale.

                    11 ani de calitate ANGELO
                    Personalul  nostru este pregatit in mod constant in traininguri organizate de cofetarie, iar prin creativitatea fiecaruia reusim sa satisfacem cele mai exigente cerinte ale clientilor nostri.
                    In cei 11 ani de activitate am reusit sa ne aducem clienti la rangul de parteneri, oferindu-le acestora servicii personalizate, motiv pentru care colaboram cu foarte multe societati de publicitate, organizatoare de evenimente, hoteluri si resaturante.
                    Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile noastre, va vor oferii o satisfactie garantata.
                    
                    Va invitam sa vizualizati produsele noastre, alegerea si placerea este a dumneavoastra. Gustul il dam noi !